ASSALAMULAIKUM

Monday, 22 April 2013

SAYA PUNYA STUDY :D

Assalamulaikum . . .
Lama betul aku x buka blog nie . . sebab x da apa yang aku nak kongsikan dekat sini n sebok dengan stdy yang x kan pernah ada penamatnya . . huhuhu . . but hari nie rasa nak listkan apa yang dh jadi dekat kehidupan aku sekarang . .
Sekarang ak tengah cuti sem . . .8 JUNE nie baru masuk semula ke uitm . .sekarang dah sem 5 . .perggghhh . .rasa kejap ja masa berlalu . . .dah nak dekat habis diploma . . .apa2 pun aku bersyukur sangat . .selama ak study nie . .x da lagi paper yang aku kena repeat . .tapi sem 4 nie aku rasa takut nak tengok result 9 mei. .sebab ak rasa paper THERMO aku . .arrggghhh!!!! . x taw la nak ckap . .aku harap sangat semuanya akan ok . .ha . .dekat sini aku nak konsi sikit gambar2 ak last2 sem4  . . .
Dalam class tengah tunggu lecturer -calculus


sama je . .tengah tunggu lecturer . . bagus kan datang awal . ..hahahaha
Cakap pasal calculus nie . .lecturer nie x la garang sangat . .tp menakutkan la sikit . . anyway . .terima kasih sangat2 dekat dy . .aku boleh jugak jawab final calculus . .huhuhu . .

SETERUSNYA , kita cerita plak pasal MUET . .ha  . .yang nie lagi la menakutkan . .aku nie dah lah lemah sangat english2  nie . .dalam semua periksa PMR,SPM semua dapat C . .UPSR boleh la dapat B  . .hahaha .tu pun atas2 hidung ja . .macam mana aku nk improve aku punya english nie . .???anyone . .suggestion . .

ok . .aku nak ambil MUET nie sem depan . .harap2 boleh buat la . sekurang-kurangnya band 3 pun jadi la .
setakat nie cerita aku . .jap lagi ak sambung dengan cerita lain plak . .anyway wish me luck for my result . .amin . .
" BUAT YANG TERBAIKKKK SEMUA :D "





No comments:

Post a Comment